Gadejuristens, gadelægens og sygeplejerskens kamp for socialt udsatte

Ulighed i sundhed er et stort problem – interesserer det også dig?

Kom til et spændende webinar den 7 december kl. 19.30-21 og lær noget nyt fra tre af Danmarks ildsjæle: Gadejuristen, gadelægen og specialsygeplejersken. De har det tilfældes at arbejde for socialt udsatte i vores samfund. De har historier at fortælle og erfaringer at dele ud af. Arrangementet er en unik mulighed for dig, som også ønsker mere lighed i sundhed.

Tilmelding sker via dette link: Webinar om ulighed i sundhed.

 

Gadejuristen: Nanna W. Gotfredsen er stifter af Gadejuristen og opfinder af den danske version af specialiseret udgående retshjælp for nogle af vores samfunds allermest udsatte, herunder stofbrugere, gadesexsælgere, hjemløse og funktionelt hjemløse.

 

Gadelægen: I mere end 20 år har overlæge Henrik Thiesen arbejdet utrætteligt på sundhedstilbud til udsatte borgere gennem hans organisation Sundhedsteam. Det særlige ved Sundhedsteam er, at sundhedspersonalet tager ud til de socialt udsatte, der hvor de er.

 

Sygeplejersken: Sarah Hansen har siden hun blev færdiguddannet primært arbejdet med rusmiddelproblematikker. Hun har en europæisk master i Narkotika- og Alkoholindsatser, arbejder aktuelt i Valmuen - center for heroinbehandling og sidder i bestyrelsen for Addiktiv Sygepleje.

 

Arrangementet er gratis, men vi håber, at du har lyst til at give et bidrag, så vi kan fortsætte vores arbejde med at nedbringe ulighed i sundhed. Du vælger selv beløbets størrelse. Støt os.

I anledning af julen har vi besluttet os for at halvdelen af alle donationer vi får fra den 1 december til og med juleaften, går til Brugernes Akademi. Brugernes Akademi er en forening, hvor de arbejder for at skabe bedre vilkår og et bedre liv for stofbrugere i hele Danmark. Man kan læse mere om dem her.

 

Vi er uafhængige af økonomiske og politiske interesser og modtager derfor donationer fra private individer med stor taknemmelighed. Alternativt kan du støtte os ved at melde dig ind.

0

Skriv en kommentar