Steen Fagerberg

Økonomiansvarlig, Læge, Ph.d.

Jeg hedder Steen, og arbejder til daglig som anæstesilæge i Aalborg. Som erfaren organisationsnørd og med stor passion for at skabe lighed i sundhed, glæder jeg mig til at arbejde med tænketankens fundament og interne organisation.

Jeg har en ph.d. i biomedicin fra Aarhus Universitet, og er engageret i flere forskningsprojekter indenfor intensiv behandling og anæstesi, og har netop færdiggjort et fellowship i forandringsledelse om hvordan specialerne bliver bedre til at arbejde på tværs i vores operationsafsnit.

Jeg har arbejdet som læge i Grønland, i USA og i Norge og været projektleder på flere sundhedsprojekter i Afrika og Mellemøsten, hvilket alt sammen har givet en bred forståelse for andre sundhedssystemer. Igennem de seneste 15 år har jeg bestridt bestyrelsesposter indenfor både global sundhed, forskning og fagpolitik både nationalt og internationalt. I både Lægeforeningen og i WMA's sektion for yngre læger, har jeg arbejdet med udviklings- og fagpolitik i flere konstellationer.

Privat er jeg gift, bor i Nørresundby og venter mit første barn til efteråret.

Jeg glæder mig særligt til at definere SundFornufts organisatoriske ståsted, og skabe solide organisatoriske og økonomiske rammer.

 

Debatindlæg:

Podcast: