Jesper Mølgaard

Suppleant, Læge, ph.d. studerende

Uddannet reserveofficer i 2004.

Uddannet læge i 2014.

Aktuelt er jeg igang med en PhD uddannelse hvor vi gennem trådløs monitorering, og machine learning, vil forsøge at forebygge komplikationer efter større kirurgiske operationer.

Jeg har længe arbejdet på sundhedsfremme på forskellige niveauer:

På medicinstudiet var jeg med til at starte og lede et projekt i København (Førstehjælp For Folkeskoler), hvor medicinstuderende underviste folkeskoleelever i førstehjælp. Derudover har jeg været formand for den danske gren af en international organisation (IMCC) der arbejder med sundhedsfremme både nationalt og internationalt. Jeg har ligeledes haft bestyrelsesroller i en interessegruppe for medicinstuderende med interesse for anæstesiologi og traumebehandling (SATS).

I mit virke som læge har jeg forsøgt at tilegne mig en bred erfaring:

I min KBU var jeg skadestuelæge og arbejdede i almen praksis på Bornholm. Jeg har siden taget forsvarets reservelægeuddannelse, en introduktionsstilling i anæstesiologi, og et år på thoraxkirurgisk afdeling. Jeg tager af og til Search-And-Rescue (SAR) vagter med forsvarets helikopter eskadrille 722.

Af mere privat karakter har jeg en datter fra maj 2019 og er meget interesseret i ny teknologi, rumfart, og kroppens fysiologi i ekstreme situationer.

I den sparsomme fritid jeg har dyrker jeg styrketræning, bouldering, og af og til dykning og kajak sejlads.

Podcast: